1920X800 Servicekoncept

Opel servicekoncept

Vi kan din Opel bäst, låt oss ta hand om den på rätt sätt

Opel Originalservice

Din Opel är byggd av våra experter och ska servas enligt instruktioner direkt från fabriken. Hos oss tar vi hand om din bil med verktyg, teknik och kunskap enligt instruktioner direkt från fabriken. På så vis kan din Opel fortsätta fungera precis så som den ska även framöver.

Välkommen in till oss, våra tekniker ser till att du får rätt stämplar i serviceboken för att bibehålla bilens andrahandsvärde på bästa möjliga vis. Våra tekniker arbetar dessutom med originaldelar som är specifikt framtagna och anpassade för just din Opel. Med vår originalservice ingår även 1 års Opel Assistans+*, utan extra kostnad.

Glöm inte bort att betygsätta vår service efter ditt verkstadsbesök. För oss är det viktigt att du alltid får bästa möjliga mottagande hos oss, och precis därför har vi lanserat Tio Tillsammans. Vi ställer höga krav och därför siktar vi alltid mot högsta möjliga betyg: 10 av 10. För oavsett vilken Opelmodell du kör, ska ditt bilägande alltid vara så smidigt som möjligt. 

Läs mer och se vad som ingår i Opel Originalservice

Opel 4+ Service

Från 2.495 kr*

När din Opel är 4 år eller äldre ska den fortfarande få riktigt bra service av auktoriserade experter från Opel. Vi har tagit fram Opel 4+ Service eftersom ingen kan din bil bättre än våra auktoriserade proffs. Vi vet vad på din bil som ska undersökas och vilka eventuella fel som kan uppstå. Dessutom använder vi reservdelar som är framtagna för just din Opel.

Låt inte vem som helst ta hand om din Opel. Vi byggde den och låt oss fortsätta ta hand om den.

Läs mer och se vad som ingår i Opel 4+

Opel 10+ Service

Från 1.595 kr*

När din Opel är 10 år eller äldre förtjänar den extra omtanke och en service utförd av Opels auktoriserade experter. Vi har tagit fram Opel 10+ Service från endast 1 595 kronor med ett innehåll som du inte kan få någon annanstans. Våra tekniker är Opelproffs som alltid vet vad som behöver undersökas på din bil och vilka fel som kan uppstå. Vi använder dessutom bara reservdelar som är framtagna för just din bil.

Låt inte vem som helst ta hand om din Opel. Vi byggde den, så låt oss fortsätta ta hand om den.

Läs mer och se vad som ingår i Opel 10+

*Rekommenderat cirkapris. Lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för framtida prisjusteringar.